Рекорден брой участници се включиха в третото издание на кампанията

...
Рекорден брой участници се включиха в третото издание на кампанията
Коментари Харесай

6000 млади шофьори провериха знанията си в кампания на СБА

Рекорден брой участници се включиха в третото издание на акцията Най-добър млад водач на България, проведена от СБА.
Стотина млади водачи от 6000 взеха решение онлайн научен тест без нито една неточност или единствено с 1 погрешен отговор. Тестът се състоеше от 20 въпроса, сходни на листовките, с време за отговор не повече от 20 минути.
За да се класират за финалното съревнование на акцията 20-те финалисти би трябвало да са се справили на теста, само че също по този начин да нямат съставяни актове за нарушавания. Предстои самостоятелна инспекция на участниците от Пътна полиция, които още веднъж поддържат акцията.
Финалът на Най-добър млад водач на България 2020 ще се организира на 20 септември в кв. Бояна до Околовръстен път, гр. София. Състезанието ще включва майсторско шофиране за време, промяна на гума, оказване на първа помощ на потърпевш и други И тази година спечелилият ще си тръгне с чисто нов автомобил, който да употребява гратис 1 година. Топ 3 финалисти пък ще показват България на европейско съревнование за млади водачи в Полша през октомври.
През 2020г. акцията се поддържа от автомобилния играч Екатерина Стратиева и известните влогъри Павел Колев, Калоян Димитров - Балан, Александра Петканова и Даниел Петканов. Инициативата се организира под егидата на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата " със съдействието на Столична община, Отдел " Пътна полиция " към ГДНП и Български Червен кръст.
Още за акцията научете тук www.youngdriver.bg.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР