Рекорден брой участници - над 600, взеха участие на държавното

...
Рекорден брой участници - над 600, взеха участие на държавното
Коментари Харесай

Рекорд на държавното по таекуондо, чакаме медали от Египет



Рекорден брой участници - над 600, взеха присъединяване на държавното състезание по таекуондо, което се организира в Горна Малина. Те се включиха във всички дисциплини за деца, кадети, юноши, девойки, мъже и дами. Надпреварата бе открита от зам. кмета на Горна малина Цветанка Иванова, а одобрение към всички таекуондисти направи Алън Уелс, който е член на дирекцията по спорт към Европарламента. Той бе на импровизирано посещаване на шампионата в качеството си на другар на ръководителя на БФТ Слави Бинев. Поради присъединяване на мощния интернационален шампионат от веригата G1 " FUJEIRAH OPEN ", Владимир Далаклиев, Калоян Бинев и Митко Джорджев пропуснаха шампионата, само че завоюваха сребърен и бронзов орден от Фуджейра (ОАЕ).


На първо място в клас " А " се класираха състезателите от Търговска колегия Гладиатор от Дупница, измежду които бе международният първенец за кадети Александър Джорджев. Той тази година за първи път игра за юноши на европейското клубно първентво, където даде сериозна поръчка за бъдещи триумфи. Втори останаха представителите на Търговска колегия Рамус, а трети тези от Търговска колегия Ахил.

В клас " Б " спечелили станаха представителите на Търговска колегия Кондор 2000, следвани от теза на Търговска колегия Чо хайлайф и Търговска колегия Херея. В дисциплината Пумсе преди всичко се класираха Файър - София, втори са Форс 2004, а трети Спарта София.

Тази седмица чакаме нови триумфи и медали от българските таекуондисти. В Египет ще се организира шампионатът Александрия Оупън, който е с сан G2, а там присъединяване взимат елитните състезатели Владимир Далаклиев, Калоян Бинев и Митко Джорджев с треньор Теодор Георгиев.

Председателят на БФТ Слави Бинев също ще участва в Египет в качеството си на първи вицепрезидент на WTE. В Словения ще се включат над 20 наши представители от разнообразни клубове. Турнирът е с сан G1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР