Реконструкцията на стадион Българска Армия ще бъде в интерес на

...
Реконструкцията на стадион Българска Армия ще бъде в интерес на
Коментари Харесай

Филипов за стадиона на ЦСКА: До края на седмицата очакваме становище от НАГ и започваме!

Реконструкцията на стадион " Българска Армия " ще бъде в полза на цялата необятна общност. Това ще е едно украшение в " Борисовата градина ". Това съобщи Филип Филипов в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия.

" В петък входирахме плана в НАГ, комисията, която би трябвало да издаде крайното решение за реконструкцията на ст. " Българска Армия ". Ние не се съмняваме в позитивния отговор. Очакваме крайното мнение до края на седмицата, след което ще придвижим документите до основния проектант на София. В момента, в който бъдат написани документите, ще затворим стадиона, ще стартираме събарянето на стадиона, което ще отнеме 2-3 месеца. Срокът за построяването на новия стадион е 18 месеца ", изясни изп.-директор на ЦСКА.

Той заяви, че ЦСКА ще семейства през това време на Националния стадион " Васил Левски ".

Филипов разяснява и първия тим на ЦСКА, като съгласно него в отбора има въодушевление, само че това не значи, че е умерено.
 Ел Маестро изравни най-хубавата си серия отпред на ЦСКА
Ел Маестро изравни най-хубавата си серия отпред на ЦСКА

След като като записа четвърта поредна турнирна победа при 2:0 над Локо (Сф) в четвъртък

" И Саша Илич и Ел Маестро са доста положителни треньори. Ел Маестро пое тима в мното тежък миг, само че съумя да преобрази тима за два месеца и да играем добър футбол. Той изведе тима от рецесията ", изясни Филипов.

" Според мен мача с Локомотив Пд ще бъде комплициран, чака ни забавен мач. Надявам се, че ние ще си тръгнем спечелили, само че ще бъде мъчно. И ние се намираме в напредък, има въодушевление и самочувствие в тима ни ", съобщи изп.-директор на " алените " във връзка идния дуел с пловдивския отбор на следващия ден.

" ЦСКА всяка година желае да завоюва купата, прави оптималното. Ще създадем всичко допустимо да бъдем на върха тази година ", добави още Филип Филипов.

Филипов разяснява и равнището на шампионата у нас.

" Хубаво е, че ще има повече тимове, които ще се борят за първите места, конкуренцията като е мощна, ще има повече напрегнати мачове, мисля, че ще бъде забавно състезание ", сподели Филипов.

" ЦСКА има най-голямата фенска маса, уповавам се всеки да играе за себе си, тъй като предходната година в края на шампионата се получиха не до там мачове граничещи с феърплея ", изясни Филип Филипов.

Той разяснява и предстоящето дерби с Левски.

" Фаворите в това дерби в никакъв случай няма. Всичко е въпрос на готовност, на темперамент, на моментно положение, мисля, че ще стане прекрасен мач. Искам да прикани почитателите, дербито да бъде в действителност един празник за футбола ", съобщи изп.-директор на ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР