Реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив трябва да приключи до

...
Реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив трябва да приключи до
Коментари Харесай

Форсират ремонта на Околовръстното на Пловдив – отварят цялото преди вота

Реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив би трябвало да завърши до 30 септември и да бъде отворено за придвижване на колите, обявиха от Областно пътно ръководство пред TrafficNews. Тогава изтича и спомагателното съглашение сред АПИ и компанията реализатор „ Европейски пътища ”.
Прочетете още
От  компанията са пренесли и забележителна част от техниката и строителите от ремонта  на пътя Пловдив – Хасково, с цел да приключат с Околовръстното шосе.

Другата седмица би трябвало да са подготвени и двата сектора – от Пещерско шосе до Пазарджишко шосе, както до Автомагистрала „ Тракия ”. Мостовото оборудване,  което можеше да забави доста ремонта, няма потребност от подсилване. Там ще бъде асфалтирана единствено пътната част и подмени манитинелите.

Общата стойност на ремонта на 14-километровия сектор от Околовръстния път на Пловдив е към 25 млн. лева и средствата са от бюджета на АПИ.  Ремонтните действия включват осъществяването на земни работи за възстановяване на отводняването, увеличаване на пътната структура, полагане на нови съществени и износващи асфалтови пластове, изработка на бетонови канавки, отклонения и шлюзове, саниране на мостови уреди и ж.п. надлез, нова хоризонтална маркировка, ограничаващи системи и пътни знаци.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР