Рекламна къща събира нерегламентирано средства за инициативата на президента Българската

...
Рекламна къща събира нерегламентирано средства за инициативата на президента Българската
Коментари Харесай

Измамна схема набира рекламни лица от името на президента

Рекламна къща събира нерегламентирано средства за самодейността на президента Българската Коледа.

От прессекретариата на президента оповестиха, че в администрацията са получени сигнали за хипотетична лъжлива скица употребяваща името на „ Българската Коледа “.

От известието излиза наяве, че в схемата участва Рекламна кино къща „ Златен лъв “ ЕООД, която организира акция в обществените мрежи за набиране на нови лица за „ Българската Коледа “. Според президентството това е опит за корист и машинация с името на благотворителната самодейност.

Администрацията на президента се е обърнала към способените органи за предприемане на нужните дейности по случая, с оглед попречване и прекратяване както на злоупотреби, по този начин и уронване доверието в самодейността.

Молим жителите да бъдат внимателни и при приемане на сходно предложение да проявят предвидливост и навреме да осведомят съответните способени органи, с оглед попречване на машинация, се показва в известието от президентството.

От президентството оповестяват, че уредниците на благотворителната самодейност на президента не са упълномощавали както физически, по този начин и юридически лица да реализират активност по набиране на нови лица на акцията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР