Рекламата концепцията за семейството почти винаги е жизнерадостно-позитивна - то

...
Рекламата концепцията за семейството почти винаги е жизнерадостно-позитивна - то
Коментари Харесай

Силен рекламен филм на Volkswagen за връзката между баща и син

Рекламата концепцията за фамилията съвсем постоянно е жизнерадостно-позитивна - то внася асоциации с забавление, комфорт или смисъл в живота за фена. Рекламите с възприятие за комизъм също обичат занимателните парадокси в фамилията. Но рядко се случва рекламата да заложи на сериозен и прям взор върху един от най-фундаменталните човешки проблеми - болката, породена от сложната връзка между баща или майка и пораснало дете.

От Volkswagen настъпват самоуверено в тази територия и съумяват, споделя изданието за маркетинг Adweek. Правят го с тази мощна и майсторски направена кино реклама. Тя споделя за пораснал наследник и неговия възрастен татко. Бащата е захласнат от своя ретро автомобил VW, като в това време непрестанно подлага на критика сина си и го визира непосредствено, че не е задоволително добър... във всичко.

По самодейност на майката двамата подхващат сами малко пътешестване в провинцията, при което синът на няколко пъти едвам сдържа нервите си поради тежкото другарство. По време на пътуването им има и доста радостни моменти. Накрая излиза наяве какъв брой значимо е било. 

Рекламата е датска и се споделя " Поколения ". Тя е дело на криейтив организация Very Agency в Копенхаген, по концепция на Суне Сванборг Соренсен. Сценарият, написан от Соренсен, не е революционен и не споделя нищо кой знае какъв брой извънредно - просто за връзката сред наследник и татко, и може би по тази причина съумява да се допре до сърцата на доста фенове.

Друго характерно качество на кино лентата в маркетингово отношение е, че той е умело разказана и добре режисирана история, в която продуктът - колата Volkswagen, се вписва като естествена и нужна част. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР