Реки от сълзи ще се леят . Причини няма да

...
Реки от сълзи ще се леят . Причини няма да
Коментари Харесай

Реки от сълзи в Hell’s Kitchen България

Реки от сълзи ще се леят. Причини няма да липсват, само че главно ще са в изблик на отчаяние, позор, беззащитност или тотална загуба на надзор. Шеф Виктор Ангелов ще бъде безсърдечен към своите готвачи и няма да допусне взаимни отстъпки с новото меню в Кухнята на Ада, което ще вдигне високо летвата за сини и червени. Стари и нови спорове ще вдигнат налягането в двете кухни и ще изострят оптимално връзките сред участниците в надпреварата за 100 хиляди лв.. Ще забележим по какъв начин топ готвачите от единия тим ще умоляват за помощ, а в другия – експерти с лека ръка ще я отхвърлят. Шеф Ангелов ще търси най-високото кулинарно IQ в битка сред сини и червени, а най-после ще е ясно кой ще се изправи против Ивайло в борба за оцеляване в Hell’s Kitchen България.
 Кухнята на Ада NOVA
Дневното предизвикателство ще тества равнището на креативност и умеенето за импровизация на кандидатите за огромната премия в шоуто. На сини и червени ще са нужни голяма доза въображение и върховен пилотаж в кухнята, с цел да потвърдят, че правенето на салата е същинско предусещане. Ще има дежавю, звездни осъществявания, само че и същинско строполясване с искания. Кой ще победи в тестването по креативност ще разберем след броени часове по NOVA.
 Кухнята на Ада NOVA
Новото меню в Hell’s Kitchen Българи я ще нажежи ситуацията в двете кухни. Сълзи ще маскират стремежите за преодоляване на ситуацията, само че дали ще са откровени в страстта или подправени? Открити спорове, остарели дрязги и яростни конфликти на характери ще изобилстват в едната половина на кухнята, а в другата – виковете за помощ ще останат като глас в пустиня и единствено един ще рискува. Шеф Ангелов ще разчита 100 % на един от своите готвачи, само че дали той ще успее да оправдае доверието му? - следва да разберем. Ще се оправят ли сини и червени с предизвикването на новото меню и кой ще бъде идващият номиниран – гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България довечера от 21:00 часа.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР