Режисьорът Стивън Спилбърг одобри петия филм от поредицата за приключенията

...
Режисьорът Стивън Спилбърг одобри петия филм от поредицата за приключенията
Коментари Харесай

Стивън Спилбърг одобри Индиана Джоунс 5 и работата на колегата си Джеймс Манголд

Режисьорът Стивън Спилбърг утвърди петия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс и работата на сътрудника си Джеймс Манголд, заяви " Варайъти ". 

Спилбърг показа, че е гледал " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", харесал го е и след прожекцията споделил на Манголд: " По дяволите! Мислех, че единствено аз знам по какъв начин да направя един от тези ".

Петият филм от поредицата е първият, който не е режисиран от самия Стивън Спилбърг. Зад камерата за новото премеждие застана Джеймс Манголд, прочут с работата си над филми като " Върколакът " и " Пълно ускоряване ".

Ако някой се е тормозил, че филм от поредицата за Индиана Джоунс, който не е режисиран от него, може да не е успешен, към този момент може " да диша умерено " - новото премеждие получи утвърждението на Стивън Спилбърг. 

Режисьорът е участвал дружно с сътрудника си Джеймс Манголд на прожекция на кино лентата, проведена от Боб Айгър за доста от ръководителите на " Дисни ".

Запитан какво е да гледа филм, който не е режисирал, Спилбърг отговори: " Току-що претърпях това. Бях на прожекция дружно с режисьора Джеймс Манголд. Всички харесаха кино лентата. Това е един в действителност добър филм за Индиана Джоунс. Наистина се гордея с това, което Джим е направил с него ". 

След прожекцията Спилбърг се е обърнал към Манголд с думите, че е считал самия себе си за единствения, който знае по какъв начин да направи сходен филм. 

В " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " в ролята на обичания екранен археолог феновете още веднъж ще видят Харисън Форд. Поддържащият актьорски състав включва Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен и Антонио Бандерас. 

Четвъртият филм от поредицата " Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп " (2008), режисиран от Стивън Спилбърг, събра 790 милиона щатски $ в международния бокс-офис.

Спилбърг слага началото на франчайза през 1981 година с " Индиана Джоунс и похитителите на изчезналия кивот ". Съсценарист и продуцент на кино лентата е Джордж Лукас. Двамата дружно основават още три продължения - " Индиана Джоунс и храмът на обречените " (1984), " Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход " (1989) и " Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп " (2008).

" Индиана Джоунс и реликвата на ориста " ще излезе на екран на 30 юни след международната си премиера на кинофестивала в Кан идващия месец. Изпълнителят на основната роля Харисън Форд сподели, че за финален път ще се превъплъти в облика на обичания воин, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР