Режисьорът на хитовия филм „Черната пантера“ беше взет за банков

...
Режисьорът на хитовия филм „Черната пантера“ беше взет за банков
Коментари Харесай

Объркаха известен филмов режисьор с банков обирджия

Режисьорът на хитовия филм „ Черната пантера “ беше взет за банков обирджия, до момента в който се опитвал да изтегли пари от личната си сметка в Съединени американски щати, осведоми BBC.

Райън Куглър е задържан за малко, откакто се опитал да изтегли 12 000 $ от банка в Атланта през януари.

Банковата служителка уведомила шефа си, че подозира опит за обир, откакто разтълкувала погрешно обстановката.

Куглър декларира пред щатското издание TMZ, че "тази обстановка не е трябвало да се случва ".

От Bank of America обаче по-късно са се заели със случая, а Куглър сега е задоволен от развръзката.

Според полицейския отчет, с който са се сдобили от TMZ, Куглър, който носел маска поради условията по отношение на COVID-19, както и слънчеви очила и шапка, подал на служителката бланка за изтегляне и записка, на която пишело, че желае 12 000 $ от разплащателната си сметка.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Public Enemy (@publicenemy)

В бележката също по този начин пишело, че парите би трябвало да бъдат преброени на други място и че той „ желае да бъде предпазлив “. Куглър също по този начин посочил документ за идентичност. Според New York Times Куглър декларирал пред полицията, че парите му трябвали за здравно лице, което работело за неговото семейство и желал да бъде предпазлив по отношение на сумата поради съображения за сигурност.

Служителката на банката, която също като Куглър е чернокожа, била бременна и се тормозила за сигурността си в този миг, съгласно изданието.

Трансакцията провокирала автоматизирано съобщение, защото сумата надвишава 10 000 $. На този стадий служителката споделила на шефа си, че подозира, че клиентът прави грабеж, а по-късно била извикана полиция.

Режисьорът, който сега работи по продължението на „ Черната пантера “, е бил арестуван за малко с белезници, преди да удостовери своята идентичност и да бъде освободен.

"Дълбоко съжаляваме за този случай. Той не трябваше да се случва и ние сме се извинили на господин Куглър ", е декларирал представител на Bank of America пред списание Variety.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР