Режисьорът на филма Титаник Джеймс Камерън е в преговори с

...
Режисьорът на филма Титаник Джеймс Камерън е в преговори с
Коментари Харесай

Джеймс Камерън създава сериал за потъналия батискаф Титан

Режисьорът на кино лентата " Титаник " Джеймс Камерън е в договаряния с огромна стрийминг мрежа, която възнамерява да снима сериал за потъналия неотдавна батискаф " Титан ". Главната роля в многосерийния филм може да бъде изиграна от Мат Деймън, оповестява The Sun.


Запознати са разказали пред изданието, че избрана стрийминг услуга се е обърнала към известния режисьор, който се е гмуркал 30 пъти до потъналия " Титаник ", с молба да опише историята на петимата души, които починаха на подводницата предишния месец. " Катастрофата на " Титан " към този момент се преглежда като обект на ефирен сериал за една от най-големите стрийминг услуги в света - и Джеймс е първият кандидат за режисьор. Това е тематика, която е близка до сърцето му. Той е разказал историята на " Титаник " с такова съчувствие, че би било естествено да се заеме с това начинание. Да се проследят дейностите на тези, които са били на борда на " Титан ", е голямо начинание и ще отнеме доста време, пари и запаси ", споделя източник пред таблоида.

Филмът " Титаник " на Джеймс Камерън завоюва 11 награди " Оскар ", в това число за най-хубав филм. Камерън, с изключение на всичко друго, е специалист по дълбоководни проучвания.


Холивудската звезда Мат Деймън, както и звездата от сантименталната комедия " Любовта е болест " Кумаил Нанджиани, са в листата на мечтаните претенденти за плана.

БГНЕС напомня, че през юни тази година експедиция от откриватели се насочи към останките на " Титаник " на дъното на Атлантическия океан на батискафа " Титан ", който в последна сметка потъна вследствие на имплозия - детонация, ориентирана във вътрешността.Сред членовете на експедицията имаше известни милиардери, които не можаха да бъдат избавени. След дълго търсене водолаз-робот откри останките на батискафа. По-късно станаха известни детайлности за нещастието и детайлности за организацията на пътуването, за чиито високи опасности и рискове участниците са били предизвестени авансово. Наред с други известни персони, режисьорът на кино лентата " Титаник " Джеймс Камерън упрекна компанията, провела тази необикновена екскурзия, за гибелта на туристите откриватели. Той посочи приликите сред нещастието с подводния туристически транспортен съд " Титан " на OceanGate Expeditions и потъването на " Титаник " през 1912 година


" Титан " е бил ръководен от Стоктън Ръш, 61 година, основен изпълнителен шеф на OceanGate Expeditions. Освен него на борда са били още четирима пасажери: английският милиардер и откривател Хамиш Хардинг, 58 година, Шахзада Дауд, 48 година, един от най-богатите хора в Пакистан, и 19-годишният му наследник Сюлейман, както и 77-годишният някогашен водолаз от френските военноморски сили, притежател на правата върху останките на " Титаник " и един от първите, които се гмуркат до останките на лайнера през 1987 година, Пол-Анри Наржоле./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР