Режисьорът Максим Генчев започна във Фейсбук кампания за набиране на

...
Режисьорът Максим Генчев започна във Фейсбук кампания за набиране на
Коментари Харесай

Режисьорът на филма Ботев иска 100 кг пастърма, която да се снима и изяде

Режисьорът Максим Генчев стартира във Facebook акция за набиране на средства за снимане на новия си родолюбив план - игрален филм за Христо Ботев. Той към момента не е наел главните артисти за кино лентата, само че прави доста необикновен зов към своите почитатели и донори. Генчев желае да му бъде обезпечен значим атрибут за фотосите – 100 кг същинска пастърма.

" Предложение, на което няма да можете да устоите! За кино лентата БОТЕВ, който ще се снима в Калофер от месец април, са нужни 100 кг пастърма. Тази пастърма ще влезе трайно в кадър в епизод, когато Бакалбашийски, Обретенов, Апостолов и Заимов получават 10 тона пастърма от чорбаджията Скачоков, която Бакалбашийски ще продаде посредством Иваница Данчов, с цел да купят оръжие за Ботевата чета! Вашите 100 кг пастърма са скъп подарък за кино лентата и екипа ще ги изяде след фотосите за ваше здраве и благоденствие! Амин!!!! ", написа режисьорът.



Преди пет години Максим Генчев снима четиричасовия филм " Дякон Левски “, отдаден на делото и живота на Васил Левски. Сега идва ред на другата огромна исторически фигура от битките за избавление от турско господство – Христо Ботев. " Филмът БОТЕВ ще трещи и гърми, ще гали и топли! ", дава обещание Генчев.

" За функциите на БОТЕВ, ОБРЕТЕНОВ, АПОСТОЛОВ, ПОП КАТРАФИЛОВ, КУРУТО БАЙРАКТАРЯ, ПЕТЪР ЛЕВСКИ, БАКАЛБАШИЙСКИ, ВЕНЕТА, БАБА ИВАНКА, КИРИЛ БОТЕВ, ПЕРО МАКЕДОНЕЦА... ще поканя подобаващите артисти с две условия: ТАЛАНТ И РОДОЛЮБИЕ! Във кино лентата няма да позволи наемници! ", споделя режисьорът. Засега е ясно кой ще играе злодеят на име Джам Бол – Николай Илиев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР