Режисьорът, известен най-вече с екшън трилърите и гангстерските си епоси,

...
Режисьорът, известен най-вече с екшън трилърите и гангстерските си епоси,
Коментари Харесай

Защо Мартин Скорсезе накара американците да се срамуват?

Режисьорът, прочут най-много с екшън трилърите и гангстерските си епоси, в този момент показва тематиката за убийства на индианци в най-новия си филм " Убийци на цветната луна ", чиято предпремиера се състоя в Ню Йорк в сряда.

Адаптиран по едноименната нехудожествена книга, " Killers of the Flower Moon ", филмът споделя същинската история за убийствата и изгубванията на членове на нацията Осейдж през 20-те години на предишния век в богатите на нефт земи в централния американски щат Оклахома.

По време на събитие на аления килим в Линкълн център в Манхатън Мартин Скорсезе съобщи пред Агенция Франс Прес, че филмът му за 100-годишните закононарушения визира необятни тематики.

" Става дума за конфликт на култури, недоумение посред им, възприятие за право на благосъстоятелност и това може да се отнася освен за американците ", сподели Скорсезе за кино лентата, който е снимал в прериите на Оклахома, като в актьорския състав са включени към 40 индианци от племето Осейдж.

Във кино лентата за 200 млн. $ Леонардо ди Каприо е в ролята на Ърнест Бъркхарт - мъж, влюбен в индианка (в ролята Лили Гладстон ), който се оказва замесен в скрит план, умислен от жадния за нефт скотовъден магнат Уилям Хейл, в ролята Робърт де Ниро . Агентът на ФБР Джеси Племънс е претрупан да разкрие убийствата.

 Добави изложение

" Убийци на цветната луна " ще бъде пуснат в северноамериканските кина на 20 октомври, преди да бъде наличен на Apple TV+.

Насилието и закононарушенията, изобразени във кино лентата, " биха могли да бъдат във всяка част на света ", споделя Скорсезе. " Просто по този начин се случва, че това е история, която в действителност се отразява през хилядолетията. "

" Хубаво е да описваме сходна история в този момент, тъй като хората се пробват да се оттеглен от тези неща. Показвайте го, говорете за него ", добави режисьорът на " Бандите на Ню Йорк " и " Шофьор на такси ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР