Режисьорът Андрей Слабаков, който беше част от листата на ВМРО,

...
Режисьорът Андрей Слабаков, който беше част от листата на ВМРО,
Коментари Харесай

Андрей Слабаков става евродепутат

Режисьорът Андрей Слабаков, който беше част от листата на Вътрешна македонска революционна организация, става евродепутат. Партията на вицепремиера Красимир Каракачанов ще има двама евродепутати.

Слабаков беше подложен на неизбираемото четвърто място, само че с преференции е стигнал до второто. По информация на Вътрешна македонска революционна организация за него са дали своят вот към 6,5% от гласовете за Вътрешна македонска революционна организация. Джамбазки остава първи в листата на партията, 40% от гласувалите за Вътрешна македонска революционна организация.

" Със сигурност вкарваме двама. Слабаков има преференции над 5-процентната преграда ", сподели пред Mediapool шефът на предизборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация, който в действителност е преместен от Слабаков, Юлиан Ангелов. Тойобясни, че проблем с това, че е преместен с преференци. В момента Ангелов е народен представител в Народното събрание.

Засега Слабаков не е споменавал да има планове да се отхвърля.

Мандатът на Вътрешна македонска революционна организация ще бъде взет от ГЕРБ. Така вместо 7, партията на Борисов ще има шестима евродепутати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР