Режимът на Владимир Путин търси всякакви начини да избегне изплащането

...
Режимът на Владимир Путин търси всякакви начини да избегне изплащането
Коментари Харесай

Украински блогър: Руската артилерия унищожава влаковете с телата на собствените си войници

Режимът на Владимир Путин търси всевъзможни способи да избегне изплащането на обезщетение на родственици на починалите съветски бойци в Украйна. Включително става въпрос за заличаване на труповете на личните им бойци.

В изявление за плана " Орестократия " журналистът Владимир Золкин, който постоянно поддържа връзка със хванати съветски окупатори, както и родственици на нашествениците, описа, че за командването на Руската федерация достолепието на бойците няма никакво значение, оповестяват Командването на РФ вписва пленените окупатори в описите на безследно изчезналите, а не на починалите, с цел да не изплаща компенсации на фамилиите.

Режимът на Путин следва сталинистката максима, че „ няма човек – няма проблем “. Освен това нашествениците отхвърлят да приберат телата на своите военнослужещи. Става дума за стотици трупове, които се съхраняват в Украйна. Москва не желае се погрижи за личния си груз-200.

Владимир Золкин описа, че е имало случай, при който съветската артилерия сама е блъснала трен, пренасящ труповете на починали съветски бойци. „ Това е спестовност [за тях]... Това са триста натрупа, всяко семейство би трябвало да бъде обезщетено “, описа той. От началото на пълномащабната война, която Путин стартира непредизвикано против Украйна на 24 февруари, близо 76 000 съветски бойци са били убити на украинска земя. Окупаторите търпят големи загуби в човешка мощ и военна техника.

Режимът на Путин не се интересува освен от живота на украинските цивилни, само че и от този на личните си жители. Русия изпраща на фронта като пушечно месо десетки хиляди неподготвени и необорудвани бойци. В съветската войска има дефицит на оръжия, храна, екипировка и мотивация. Моралът на бойци е невисок, тъй като никой не желае да почине в Украйна за Путин, до момента в който той се крие в бункера си. Семействата на доста бойци в републиките от РФ с малцинствено население са били репресирани поради отхвърли им да се бият на украинска земя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР