„Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ е един от най-предпочитаните

...
„Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ е един от най-предпочитаните
Коментари Харесай

Време е за почивка! „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ предлага първокласно обслужване и чист планински въздух в едно /снимки/

„ Регнум Банско Ски Хотел и СПА “ е един от най-предпочитаните хотели в планинския курорт Банско.
Намира се в самото подножие на величествения Пирин, до река Глазне и в непосредствена непосредственост до ски център Банско. Заобиколен от неповторима природа, красиви градини и неповторими уреди, хотелът предлага на своите посетители разнообразни благоприятни условия за целогодишна отмора, релакс и занимания, бизнес срещи и събития.
За да е изцяло приключено петзвездното прекарване, настаняването се реализира в първокласни и съвременно обазведени суити, ситуирани в пет бранша на една обща постройка. За ВИП гостите е разполагаем дизайнерски обзаведен Кинг Суит. Удобството и комфорта на жилищата, съчетани с петзвездно обслужване, внимание към всеки подробност, приятелско и доброжелателно отношение към всеки посетител прави хотелa извънредно прелъстителен както за български, по този начин и за задгранични туристи.
„ Регнум Банско Ски Хотел и СПА “ е едно идеално място за отмора, освен през зимния, само че и през пролетно-летния сезон. През пролетта и лятото нашите дребни и огромни посетители могат да се възползват без ограничаване от разнообразни интензивности навън в планинския район и на територията на хотела.
В „ Регнум Аквапарк “ разполагаем са полу-олимпийски отопляем басейн, два дребни басейна, подобаващи, както за най-малките, по този начин и за по-големи деца, две водни пързалки, целогодишна синтетична ледена пързалка, волейбол & баскетбол игрище, уреди за стрийт фитнес и открит бар.
Абсолютен шлагер през лято и през зима е новият минерален комплекс „ Регнум Баня Термал “, който включва открити минерални басейни, топило, Джакузи, разтривки и СПА лечения, Бар & Ресторант. Намира се в известното със своите минерални извори – село Баня, Разложко, на разстояние 6 км от Банско. За гостите на хотела е очакван превоз до и от комплекса. „ Регнум Баня Термал “ е мястото, където се срещат петзвездния разкош, благосъстоянието на минералната вода и нестихващите водни развлечения.
„ Регнум Банско Ски Хотел и СПА “ е извънредно подобаващ за организирането на всякъв вид събития – сватби и детски рождени дни, корпоративни събития и тържества, бизнес срещи и тиймбилдинги. Тук всеки корпоративен сътрудник може да се възползва от единствения в Банско мултифункционален конферентен център с повече от 600 места, разполагащ с дневна светлина, модерна техника, климатизация, образуване на кафе паузи, работни обяди и празнични вечери и професионален координатор, разполагаем през целия развой.
„ Регнум Банско Ски хотел и СПА “ е целогодишна дестинация и постоянно желан избор със своите разнообразни специфични предложения със закуска или закуска и вечеря, уикенд пакети, празнични оферти и отстъпки за ранни записвания.
За тези, които мечтаят за бягство от градския звук, „ Регнум Банско Ски Хотел и СПА “ е убежището, което търсят. Първокласно обслужване, съвременна и комфортна база, чист планински въздух и минерална вода са единствено част от това, което нашите посетители биха получили, резервирайки при нас.
Направете своята резервация на тел.: 0 800 18 089 /безплатен за България/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР