Регистрирахме се със 7000 подписа, амбицирани да подобрим значително резултата.

...
Регистрирахме се със 7000 подписа, амбицирани да подобрим значително резултата.
Коментари Харесай

Социалистите ще са гарант за политика, която поставя човека в центъра

" Регистрирахме се със 7000 подписа, окуражени да подобрим доста резултата. Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, тъй като в най-трудните месеци - и в държавното управление, и по-късно в Народното събрание, бяхме общественият дирек. Имаме какво да отчетем действително свършено за хората, да участваме в последващо ръководство, с цел да бъдем също поръчител в тежката рецесия за лява политика и за политика, която слага индивида в центъра ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 2 април.
" Т.нар. " вътрешна съпротива " се опита да опорочи този развой и заплаши, че ще направи всичко допустимо да блокира в съда регистрацията на партията за изборите. Вече сме регистрирани и тръгваме към акция ", разясни Нинова.
" Вътрешните борби пречат на партията. Те не са персонални, а кардинални. Започнаха във времето, когато направихме промяната. Трите мандата за депутати наскърбиха доста приятели, които още не могат да ни простят. Прекият избор за ръководител беше изгубен от Кирил Добрев и той не може да го преживее ", разяснява Нинова.
" Преди да дава оценки, Сергей Станишев би трябвало да отговори на доста въпроси - за какво вкара плоския налог и по този метод трансформира Българска социалистическа партия в дясна партия? Защо се прегърна с Местан на Орлов мост? Защо предложи Делян Пеевски за началник на ДАНС? Защо като началник на ПЕС позволи най-грандиозния корупционен скандал в Европарламента - този с Катаргейт? ", попита тя.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР