Регистрацията в електронната система Преброяване 2021“ вече е възможна. Поради

...
Регистрацията в електронната система Преброяване 2021“ вече е възможна. Поради
Коментари Харесай

Отстраниха проблема, който възпрепятстваше онлайн преброяването

Регистрацията в електронната система " Преброяване 2021 “ към този момент е допустима. Поради механически проблем за малко беше прекратена връзката със системата REGIX, заради което хората, опитващи се да се преброят, виждаха на екраните известие за неточност.

Днес сутринта също се появиха усложнения при влизането и попълването в електронната система " Преброяване 2021 “ на Национален статистически институт. При достъпа до електронната преброителна карта имаше краткотрайни спирания и на екрана се показваха същите известия за неточност. Прекъсванията бяха по механически аргументи, в резултат на опит за офанзива, който беше обезвреден още на първото равнище на отбраната.

Системата не е наранена и всички данни, постъпващи в нея, са предпазени. Работата на системата е възобновена, като потенциалът ѝ, умишлено стеснен поради офанзивата, последователно се усилва.

Електронната система " Преброяване 2021 “, през която се прави електронното броене, работи от среднощ на 7 септември и посредством нея към 13.00 ч. към този момент са се преброили 14 177 души.

Национален статистически институт се извинява на всички за породеното стеснение и още веднъж припомня, че електронното броене ще продължи до 24.00 часа на 17 септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР