Регионалният министър в оставка Гроздан КараджовГроздан Караджов е роден на

...
Регионалният министър в оставка Гроздан КараджовГроздан Караджов е роден на
Коментари Харесай

Гроздан Караджов : В моя ресор имаше много тежки проблеми още от първия ден

Регионалният министър в оставка Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова разгласи, че виновността за вкарването на страната в обърканост е на „ Продължаваме Промяната ”. ТОй бе посетител в предаването „ На фокус ” по Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 676
„ Вината за това я носят централната организация в тази коалиция - Политическа партия. Ако си спомняте, договорите за съдружното съглашение са три като всяка една от трите по-малки партии има контракт с Политическа партия. Те отговаряха за съдружните връзки, сговора и за това по какъв начин се осъществят политиките, които на съдружно равнище бяха написани на т.нар „ договаряния в мола ”, разяснява той.  

„ Колата се счупи, сега, в който Политическа партия стартира да се постанова за съвсем всяко решение, което искаше да се вземе без да подхожда съдружно и без да цени мнението на по-малкия сътрудник ”, добави той.

„ За някои решения разбирахме от медиите. Вие научавахте преди нас какво се е случило, без това да е разисквано на Коалиционен съвет ”, уточни Караджов.

На въпрос дали намира някаква виновност в „ ИТН ”, той отговори: „ Не, от самото начало се търсеше съглашение по всеки един от въпросите ”.

Караджов беше безапелационен, че в неговия сектор е имало „ доста тежки проблеми още от първия ден ”. „ Шоуто би трябвало да продължи, тъй като политиката би трябвало да продължи. Тя е това, което взема решение сериозните проблеми на хората ”, сподели той.

„ Почти всяко решение и всяко заплащане в моето министерство ставаше откакто го координирам с Кирил Петков и Асен Василев. Това е реалност. Има доста очевидци по какъв начин сме ходили с готовата документи да търсим взаимно решение. След това обаче те някак не желаят да носят отговорност за тези общи решения. Излизат пред медиите и изсипват обвинявания ”, съобщи още районният министър в оставка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР