Регионалният министър арх. Иван Шишков и зам.-министър Захари Христов връчиха

...
Регионалният министър арх. Иван Шишков и зам.-министър Захари Христов връчиха
Коментари Харесай

Министър Шишков и зам.-министър Христов връчиха наградите в 18-та национална спартакиада на работещите във ВиК сектора

Регионалният министър арх. Иван Шишков и зам.-министър Захари Христов връчиха премиите в Осемнадесетата национална спартакиада на работещите във ВиК бранша в Република България, която се организира от 7 до 11 септември 2022 година в курортен комплекс „ Св. св. Константин и Елена " край Варна.

Те благодариха на участниците и уредниците на това спортно събитие, в което се включиха стотици работещи във ВиК сдруженията в страната. „ Спортът е едно от най-важните неща за поддържането на духа и здравето на хората. Вие сте експерти, работите доста, само че извънредно доста се веселя, като виждам вашия възторг в надпреварите и насладата от всяка ваша победа.

Много работа са свършили и уредниците на този огромен състезателен конгрес, който тази година се организира за 18-и път. Желая ви доста нови спортни триумфи. " С тези думи министър Шишков поздрави всички и връчи огромната премия и купата на отборния победител в спартакиадата тази година - тимът на „ Софийска вода ". Втори са „ ВиК Варна ", а трети тимът на „ ВиК Враца ".

Бе връчена и специфична премия за феърплей, която завоюва тимът на „ ВиК Бургас ".Спартакиадата бе проведена от Съюза на ВиК операторите в Република България, Федерация " Строителство, промишленост и водоснабдяване " - Конфедерация на труда " Подкрепа ", Национален браншов профсъюз " Водоснабдител " - КНСБ и Българска работническа федерация " Спорт и здраве " и с поддръжката на Министерство на младежта и спорта на Република България.

В надпреварите участваха повече от 800 състезатели от целия ВиК бранш в страната, които се включиха в шест типа спорт: мини футбол, дартс, плажен волейбол, тенис на маса, шахмат и изтегляне на въже. „ Победителите са ясни, само че най-големият победител това е другарството сред сътрудниците от бранша в страната ", сподели ръководителят на Съюза на ВиК операторите в България Ангел Престойски. Той благодари на всички за спортсменския дух и честити на спечелилите с благопожелание да усъвършенстват още повече уменията си, с цел да може следващата година да покажат по-добри резултати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР