Регионалната колегия на БАПЗГ във Варна проведе кампания, с която

...
Регионалната колегия на БАПЗГ във Варна проведе кампания, с която
Коментари Харесай

Отбелязаха Световния ден на недоносените деца във Варна

Регионалната гилдия на БАПЗГ във Варна организира акция, с която означи Световния ден на недоносените деца - 17 ноември, оповестиха от асоциацията за Moreto.net.

На срещата участваха над 30 млади майки и бременни с рискова бременност от Варна и региона. Всички те получиха поддръжка, информация и откриха нужната мощ за по-леко прекосяване през този изпитателен интервал.

По време на срещата всички имаха опция да споделят своите прекарвания, както и да научат за прекарванията на други родители в сходна обстановка.

На всички мами бяха раздадени брошури „ Всичко за недоносените бебета ”, издадени от Фондация " Нашите недоносени деца " с цялостна и налична информация за раждането, болничния престой, кърменето и грижите за недоносеното бебе и дете.

" Бременността и раждането не постоянно протичат по мечтания метод. Понякога началото на живота стартира с битка, а за родителските страсти като че ли няма пространство, защото от родителите се изисква мощ и непоклатимост, без значение от действителните им прекарвания.

От Регионалната гилдия на БАПЗГ във Варна благодарят на екипа от експерти, осъществил акцията:

- гл. ак. Инна Ненова - ръководител на Регионалния професионален съвещателен съвет на акушерките към РК на БАПЗГ - Варна

- рехабилитатор Димитър Димитров - член на Регионалния професионален съвещателен съвет на рехабилитаторите към РК на БАПЗГ - Варна

- акушерка Фаня Михалева - поделение по неонатология към СБАГАЛ " Проф. Димитър Стаматов " - Варна

- доктор Диана Петрова - Национална асоциация Подкрепа за кърмене
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР