Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ

...
Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ
Коментари Харесай

РИОСВ – Пловдив е оценена като най-прозрачната институция в областта

Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ – Пловдив) е преди всичко измежду държавните и общински администрации в региона в относителен рейтинг съгласно годишното изследване на Програма " Достъп до информация “. 

Освен това екоинспекцията е оценена и преди всичко всред структурите на Министерството на околната среда и водите и на четиринадесето измежду всички 563 оценени административни структури на изпълнителната власт на централно, териториално и локално равнище, публичноправни субекти и самостоятелни органи на власт, задължени по Закона за достъп до социална информация (ЗДОИ).

Програма " Достъп до информация “ е направила обзор по какъв начин органите на власт извършват отговорностите си по ЗДОИ за интензивно издание на информация в интернет, а също по този начин по какъв начин дават отговор на заявки за достъп по електронен път. Оценките за Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив са отлични, като институцията е придвижила рейтинга си с 46 позиции по-нагоре спрямо предходната година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР