Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Видин е организирала

...
Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Видин е организирала
Коментари Харесай

Пожарната във Видин стяга традиционните спортни състезания

Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “-Видин е провела провеждането на обичайните противоречиви надпревари на младите огнеборци и пожарникарите от района, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
На 17 май /вторник/ от 10 часа на стадион „ Георги Бенковски” в регионалния град ще се организира Областно съревнование на Младежките противопожарни отряди „ Млад огнеборец”, образувани в учебните заведения от общините Видин, Белоградчик и Кула.
Състезанието цели повишение на физическата правоспособност на младежите и насърчаване на на практика умения и подготвеност за верни дейности при пожари и бедствия. Надпреварата се организира в две дисциплини – „ Бойно разрастване на спортна пътека “ и „ 400 метра щафетно тичане с трудности “.
На 19 май /четвъртък/ в 9 часа в РСПБЗН–Видин ще започва надпреварата по пожароприложен спорт сред тимовете на чиновници от РСПБЗН–Видин и събирателен тим на чиновници от РСПБЗН–Белоградчик и Кула. Във видинската региона работа ще се организира дисциплината „ Щурмуване на 4-ти етаж на образователната кула “.
Надпреварата ще продължи от 10 часа на стадион „ Георги Бенковски “ в регионалния град с дисциплините „ 100-метрова пътека с трудности “ и „ Щафета 4Х100 метра с трудности “.
Състезанието е насочено към повишение на физическата подготовка на чиновниците от структурите за пожарна сигурност и отбрана на популацията и възстановяване на професионалната им подготовка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР