Референдума няма да го подкрепим, но ще гласуваме против Истанбулската

...
Референдума няма да го подкрепим, но ще гласуваме против Истанбулската
Коментари Харесай

Симеонов против Истанбулската конвенция и референдума

" Референдума няма да го подкрепим, само че ще гласуваме срещу Истанбулската спогодба. Референдум, който не е привързан с избори, ще се провали ". Това съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът Валери Симеонов. Ратифицирането би трябвало да бъде разисквано в обединението. Въпросът не е обсъждан и очевидно не сме обеденени, изясни Симеонов. Тази спогодба няма да бъде подкрепена от НФСБ, отсече Симеонов.

" От страна на сътрудника Каракачанов има едно огромно изкривяване от медийното показване на обединението. Не са лесни хората, които са в тази коалиция ", разяснява Симеонов спорът с ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. На въпроса дали ще се изчистят връзките в обединението Симеонов отговори: " Зависи от него най-много ".

Относно спекулации, че Цветан Цветанов е определял държанието на Симеонов, вицепремиерът посочи, че не е разговарял с гербаджията. " С Цветанов нито съм се чувал, нито съм се виждал. Той е с близо 10 години по-малък от мен и да ми дефинира държанието дали е допустимо ", съобщи Валери Симеонов.

" Нищо не се прави, с изключение на един втори въжен превоз. Важно е хората, които стачкуват да го знаят. Няма да има застрояване на Пирин ", разяснява разногласието за построяването на втори въжен превоз на Банско Симеонов.

За ръководството на " Слънчев бряг " вицепремиерът изясни, че тази година ще има ръководство на улиците и тротоарите, което облагодетелства и туристите.

Слънчев бряг да се вземе от ръцете на мутрите, желае Симеонов. " Божо Кравата, Радо Слънцето - такива светила и съзвездия ", добави вицепремиерът.

По думите му там е цялостна безредица, по улиците хвърчат " карети с коне, хвърчат всевъзможни тротинетки, влакчета и всички вървят по улиците, тъй като тротоарите са заети от всевъзможни бараки ".

" Върви един развой по изчистването напълно от всевъзможни преместваеми обекти ", изясни Симеонов, само че се оплака от дейностите на министъра на туризма Николина Ангелкова.

" Министърката без да се гласоподава показвала едни чертежи ", посочи Валери Симеонов и добави, че квадратурата упомената от Агелкова от 75 квадрата е доста - " това е една къща ", съобщи вицепремиерът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР