Референдум за запазване на българския лев ще има! В 11-тата

...
Референдум за запазване на българския лев ще има! В 11-тата
Коментари Харесай

Костадинов:Референдумът за лева има 500 000 подписа.По-малко гласове на вота за нас ще е манипулация

Референдум за опазване на българския лев ще има! В 11-тата седмица на акцията имаме събрани 500 000 подписа на български жители.

 

Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по време на конференция в Българска телеграфна агенция.

 

Срокът за внасяне на документите изтича на 10 април. Ние ще внесем десетките папки с подписи в Народното събрание дни преди този момент. Дотогава чакаме подписите на българските жители против еврото да са достигнали до 550 000, съобщи още водачът на партията.

 

Датата на референдума зависи от волята на президента Румен Радев, уточни Костадинов.

 

В този смисъл гласове за " Възраждане " на изборите в неделя под тази численост от 500 000, събрани като подписи за референдума на " Възраждане " ще считаме за недействителна, за имитация, безапелационен бе той.

 

Костадинов уточни, че подписи за осъществяване на референдум за опазване на лв. идва от целия свят: Япония, Нова Зеландия, Съединени американски щати, Китай, Русия, всички европейски страни.  

 

На път сме да създадем най огромния пробив от 30 г. насам и България е на път да каже не на няколко велики сили за Еврозоната, сподели той.

 

Лидерът на партията съобщи, че знае, че има " опити от страна на " Информационно обслужване "  да фалшифицира изборните резултати. Затова на следващия ден влиза в държавното сдружение, поканил е и ГЕРБ и Българска социалистическа партия и имал удостоверение, че ще дойдат. Срещата ще е в 11.30 ч., а задачата й ръководителят на сдружението Ивайло Филипов да бъде питан " дали ще работи на мрачно и докога ще продължава да бъде във компанията ". Костадинов желае Филипов да бъде разследван. В тази връзка той желае наблюдаващи на " Възраждане " за изборите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР