Редовната консумация на плодове има много ползи за здравето, особено

...
Редовната консумация на плодове има много ползи за здравето, особено
Коментари Харесай

Този плод изчиства организма от отровите и помага за отслабването

Редовната консумация на плодове има доста изгоди за здравето, изключително другите типове плодове. Ако обаче търсите плод, който ще ви обезпечи всички хранителни субстанции в една порция, изберете малини. Защо? Те са надалеч най-хубавите поради количеството диетични фибри, които съдържат.

Една чаша малини съдържа 8 грама фибри. Те могат да оказват помощ за изхвърляне на токсините от тялото, както и при инфектиране на червата и за загуба на тегло. Освен това малините са богати на витамин С, манган, витамин К, желязо, магнезий, фосфор, калий, мед, тиамин, калций, цинк и витамини Е, А и В6.
Никога не яжте това на гладно, унищожавате здравето си
Диетологът Яна Гришина описа пред съветски медии за какво е желателно да включим натуралния шоколад в ежедневното си меню. Тя означи, че...

Те съдържат и антиоксиданти, които съгласно " Healthline " са значими за здравето на клетките, които се борят с оксидативния стрес. Високият оксидативен стрес се свързва със болести като рак, диабет и сърдечни болести. Освен това е потвърдено, че антиоксидантите имат свойства срещу стареене.

Общите изгоди, които бихте получили от други плодове, не са идентични. Боровинките са превъзходен източник на същите хранителни субстанции, само че не съдържат толкоз фибри (3,6 грама). Ягодите са с по-ниско наличие на калории и богати на витамин С, само че още веднъж имат по-малко фибри (3 грама).

Малините могат да се нарекат най-хубавият плод даже единствено поради количеството фибри, които съдържат.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР