Редно е финансовият министър Асен Василев да ни запознае с

...
Редно е финансовият министър Асен Василев да ни запознае с
Коментари Харесай

Борисов: Имаме забележки към бюджета, но сега няма да го критикувам

Редно е финансовият министър Асен Василев да ни запознае с някои тематики от бюджета. Имаме забележки към него, само че правилно няма да го подлагам на критика в този момент. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Липсата на съдружно съглашение, а механизъм - изисква първо да беседваме с Василев, по-късно, в случай че може, да се отстранят забележките и дружно да понесем отговорност по бюджета ”, разясни той, представен от Нова ТВ.

Борисов е провел диалог с премиера Николай Денков: „ И му споделих какво ни тормози по отношение на парите в енергетиката. Относно местенето на бюрото от „ Финансите ” в „ Правосъдието ”, блокирането на финансите за зимното поддържане и огромните инфраструктурни планове ”, посочи водачът на ГЕРБ.

„ Би трябвало да поздравим Илиана Иванова. Това че имахме и втори претендент - Даниел Лорер, може би демонстрира какъв брой доста капацитет има в България за хора, които дават отговор на тези условия ”, разяснява Борисов решението на Урсула фон дер Лайен да предложи номинацията на ГЕРБ за еврокомисар./факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР