Redmi Note 7 – първият смартфон, официално пуснат след като

...
Redmi Note 7 – първият смартфон, официално пуснат след като
Коментари Харесай

Стана известна датата на дебюта на Xiaomi Redmi X

Redmi Note 7 – първият смарт телефон, публично пуснат откакто марката Redmi бе основана като обособен бранд. През идващия месец, китайският производител ще анонсира смарт телефона Redmi Note 7 Pro. В Weibo се появи пост с надписа Redmi X. Той разкрива единствено две неща за апарата. Първото е, че той ще бъде оборудван със скенер за пръстови отпечатъци и второто е, че ще бъде обявен на 15 февруари.

Текстът на китайски език под огромния надпис Redmi X се превежда като „национален екран със скенер на пръстови отпечатъци в мобилния телефон“. Информация за техническите характерности на смарт телефона липсват. Съобщава се, че Redmi ще работи въз основата на мобилната платформа Snapdragon 855.


Може ли това да бъде телефонът Redmi X? Преки доказателства, потвърждаващи това няма. Тъй като течът от поста единствено акцентира функционалността за скенер на пръстови отпечатъци в екрана, а не продуктивността на Redmi X, той няма да е флагмански телефон. Въпреки това, може да е малко по-добър телефон, в сравнение с Redmi Note 7 или Note 7 Pro, които са оборудвани със задни скенери за пръстови отпечатъци. Note 7 работи с чипсета Snapdragon 660, до момента в който Note 7 Pro може да се похвани с чипсета Snapdragon 710. Вероятно Snapdragon 710 може да бъде очакван и за телефона Redmi X.

Xiaomi въпреки всичко би трябвало да удостовери съществуването на телефона Redmi X. Следователно се предлага да изчакаме за появяването на нови осведомителни течове, с цел да се потвърдите ще има ли подобен уред в реалност. Освен това, Xiaomi въпреки всичко би трябвало да удостовери датата на пускане на Redmi Note 7 Pro. Смартфонът ще бъде оборудван с 48-мегапикселов датчик Sony IMX586 вместо с 48-мегапикселовия датчик Samsung ISOCELL GM1, разполагаем в Note 7.

Redmi Note 7 е оборудван с 6,3 инчов екран, Snapdragon 660 и до 6 GB оперативна памет. Той идва с вътрешна памет до 64 GB и Android 9 Pie операционна система с фирмената обвивка MIUI 10. Задната част на телефона е оборудвана с 48-мегапикселова + 5-мегапикселова двойна камера. За селфи фотоси той има камера с резолюция 13 мегапиксела. Моделът е оборудван с акумулаторна батерия с потенциал 4000 mah, само че с поддръжка на бързо зареждане посредством USB-C. Очаква се, че Xiaomi ще показа новата версия на Note 7 с размер 4 GB RAM и 128 GB ROM на цена от 1399 юана (~ $ 203) в края на тази седмица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР