Реджина Кинг е перфектният пример как човек никога не трябва

...
Реджина Кинг е перфектният пример как човек никога не трябва
Коментари Харесай

Реджина Кинг и предизвикателствата на Пазителите“

Реджина Кинг е съвършеният образец по какъв начин човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля от фантазиите си, тъй като рано или късно те се сбъдват. Кариерата ѝ стартира още когато е на 13 години в сериала " 227 " (1985-1990 г.), а през днешния ден пръстите на двете ръце няма да ни стигнат, с цел да преброим продукциите с нейно присъединяване единствено до края на 90-те години.

Въпреки това огромните самопризнания идват на доста по-късен стадий. Чак през 2015 година тя печели и първата си огромна премия - Еми за най-хубава актриса в поддържаща роля в сериала American Crime (2015-2017 г.).

Именно това е и моментът, в който всичко се отприщва. В идващите няколко години Реджина печели още две награди Еми. Два пъти е номинирана и веднъж се прибира вкъщи със Златен глобус. Върхът в кариерата ѝ обаче идва през 2019 година със спечелването на Оскар за най-хубава актриса в поддържаща роля във кино лентата " Ако Бийл Стрийт можеше да приказва " (2018 г.).
 Снимка 451137

В основата на своя триумф Реждина Кинг слага Бог и майка си. Но за всеки в профил е ясно, че със своето самопризнание (освен че демонстрира, че не трябва да бъде подценявана) актрисата затвърждава и мнението, че поддържащите функции не са маловажни, а даже в противен случай - значими са тъкмо толкоз, колкото и основните.

Днес, на 48 години, тя получава и първата сериозна екшън роля. Сериалът е " Пазителите " на HBO, а героинята ѝ е Анджела Абар - " маскиран служител на реда от страната на положителното, който се изправя против расистката теория за господството на бялата раса. "
 Снимка 451133

И още в първия епизод ни отвя главите - най-много поради опцията си да прескача без капка очевидно изпитание сред другите идентичности в многопластовия темперамент на героинята си. Но и поради безапелационния метод, по който раздава освен юмруци в лицето, само че и правораздаване.

С Реджина Кинг се срещна Мариета Мелроуз - делегат на HBO България в Бевърли Хилс, където двете си поговориха за провокациите на сериала и ролята ѝ. Именно в този диалог Реджина споделя, че в развиването на историята и в битката си героинята ѝ осъзнава, че даже и да разгроми расистите, няма по какъв начин да изтрие расисткото мислене. Затова и носи маска - с цел да се защищити. От какво, ще разберем с разгръщането на сюжета на " Пазителите ".
 Снимка 451135

Още от първия епизод на сериала проличава, че действието ще бъде доста интензивно. Беше ли Ви нужна специфична физическа подготовка за ролята?

Аз съм в добра форма когато и да е и се пробвам да я подкрепям даже и да не съм в снимачен развой. Хубавото при " Пазителите " е, че работихме със същия координатор по каскадите, с който работих в " Останалите " (The Leftovers), тъй че той знаеше мощните ми страни, преди да стартираме фотосите.

Много съм взискателна към дубльорите си за каскади. За мен е проблем, в случай че фенът се усъмни или разбере, че съм заместена от каскадьор. Разбира се, желае ми се да заобикалям такива моменти. Затова и екипът отдели в действителност много време, до момента в който открие каскадьор, с който в действителност да си наподобявам.

В последна сметка откриха едно прелестно 26-годишно момиче, което ми дава опция да играя екшън функции най-малко до момента в който не навърша 66 (смее се - бел. автора).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Watchmen (@watchmen) на Окт 29, 2019 в 6:56 PDT

С какво ролята на Анджела Абар е друга от предходните Ви трансформации?

Трудно е да отговоря на този въпрос, без да разкрия секрети от кухнята и сюжета - въпреки всичко се надявам да изгледате сериала (смее се). Като при всеки човек, изборите на Анджела и характерът ѝ са цялост от житейския ѝ опит и средата, в която живее.

Много огромна част от действието протича точно през очите на Анджела и показва нейната позиция. С течение на епизодите ще разберете и за какво има потребността да носи тези разнообразни маски. Мисля, че публиката ще се замисли по какъв начин и за какво всеки от нас живее живот, в който непрекъснато сменя разнообразни маски.

Ние самите се променяме по отношение на средата, в която се намираме, и съгласно събеседника против нас. Бих споделила, че този аспект от Анджела е нещо ново за мен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Framstergeek (@framstergeek) на Ное 2, 2019 в 1:31 PDT

Какво е персоналното предизвикателство, пред което " Пазителите " Ви изправи?

Когато стартира работа по нова роля, доста бързо откривам шаблона, който да последвам. Например " майка, която има избрана работа ". В " Пазителите " ми беше мъчно. За първи път мога да кажа, че опознавах ролята си по време на фотоси.

За мен това беше много занимателен, само че и малко заплашителен развой. Винаги съм имала цялостна изясненост авансово. За първи път участвах и в интимна секс сцена. Ето това сигурно ще бъде ново за почитателите. На мъжката част от публиката ще им хареса.

Какво открихте за себе си като актриса по време на фотосите?

Беше хубаво да поработя върху аспекти от себе си, които до този миг в никакъв случай не съм имала опцията да тествам, както и да превъзмогна страхове, които даже не знаех, че изпитвам. Определено това е роля с доста нюанси и цветове.

Също и дребните елементи, върху които чисто актьорски трябваше да се концентрирам, с цел да покажа логиката. Не че по принцип не се концентрирам върху детайлите, само че тук беше друго. Ще видите какво имам поради, когато изгледате целия сериал.

Нов епизод на " Пазителите " е разполагаем всеки понеделник в HBO GO и от 21 ч. по HBO
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР