Редица западни държави се опитват да запазят фигурата на блогъра

...
Редица западни държави се опитват да запазят фигурата на блогъра
Коментари Харесай

МВнР на Русия: Западни държави държат Навални на дневен ред с цел намеса във вътрешните работи на страната ни

" Редица западни страни се пробват да запазят фигурата на блогъра Алексей Навални в дневния ред на новините, с цел да повлияят на предизборната акция за Държавната дума. "

Това се показва в изказване на съветското външно министерство, публикувано в сряда във връзка една година от " случая Навални ", показано от TACC.

„ Редица западни страни непосредствено, както и посредством следени осведомителни запаси и систематични медии, поредно построяват от Навални и неговото обграждане имиджа на организационния център на демократичното протестно придвижване в Русия. Съответните обществени мнения постоянно се показват от държавните управления и министерствата на външни работи на разнообразни страни от НАТО, чиито пресслужби с подготвеност вземат „ информациите “ на „ екипа “ на блогъра, стремейки се с такава поддръжка по всевъзможен метод да запазят фигурата му в новинарския дневен ред в Руската федерация и в чужбина за да се намеси във вътрешните работи на страната ни, в това число да повлияе на предизборната акция за избор на депутати от Държавната дума на Федералното заседание на Руската федерация на 17-19 септември 2021 г, “ се споделя в документа.

Министерство на външните работи на Русия напомня, че Федерална република Германия остави без " никакви смислени отговори общо осем претенции от Главната прокуратура на Руската федерация по " случая Навални ".

„ В двустранните контакти представители на немското външно министерство даже не крият обстоятелството, че Берлин няма желание да дава отговор всъщност на гореспоменатите претенции от Главната прокуратура на Руската федерация - те споделят, че Германия преглежда тематиката за „ отравянето “ на съветски блогър за завършена. Тази намерено провокативна позиция свидетелства за това, че Берлин и неговите съдружници или се пробват да заглушат историята, която самите те са разпространявали, в границите на която извънредно неуместните за тях въпроси не престават да се умножават, или към този момент са удовлетворени от интернационалния политически резултат, реализиран от ескалацията на този сюжет, или са осъзнали безсмислието на по -нататъшното му развиване ", декларират от съветското Министерство на външните работи.

Берлин към момента не е дал на интернационалната общественост доказателства за хипотетичното отравяне на блогъра Алексей Навални, се споделя още в документа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР