Редица руски медии съобщиха, че на 11 юни, ден преди

...
Редица руски медии съобщиха, че на 11 юни, ден преди
Коментари Харесай

Съобщават за тайно напускане на Русия на Медведев. Пресслужбата мълчи

Редица съветски медии оповестиха, че на 11 юни, ден преди празнуването на Деня на Русия, в мрежата се появили известия, че заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев е напуснал страната.

Изданието Morning, базирайки се на анонимни източници на каналите TG, съобщава, че в Ню Дейли е кацнал аероплан, който по неофициални данни е назначен на Медведев.

Това е Bombardier Global 5000 с регистрационен номер RA-67226. По-рано беше обявено, че самолетът се употребява от заместник-председателя на Съвета за сигурност за персонални и бизнес полети.

Отбелязва се, че самолетът е напуснал страната за първи път от януари 2023 г. А в Индия той кацнал в 16.40 московско време.

Целта на визитата не се оповестява от източниците. Официално информация за визитите на съветския политик в Ню Дейли не беше давана. Пази безмълвие и пресслужбата на политика.

На идващия ден в акаунта на Медведев обичайно е оповестен пост, отдаден на Деня на Русия, само че коментаторите не са сигурни, че в този миг той е бил в страната.


Бордът на същия ден, 12 юни, напусна Индия. Според каналите TG това се е случило тъкмо ден по-късно.
Предполага се, че самолетът е летял за Москва, само че съгласно специалисти точката на идване на самолета е била скрита в данните на борда.

Единственото, на което разчитат коментаторите, са известия от самия Медведев, който може да показа детайлностите в акаунта си в Telegram.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР