Редица професионалисти в киното се питат за бъдещето на големи

...
Редица професионалисти в киното се питат за бъдещето на големи
Коментари Харесай

Големите холивудски продукции са застрашени от Covid-пандемията

Редица експерти в киното се питат за бъдещето на огромни кино продукции, до момента в който холивудски студиа търсят новаторски решения, с цел да възобновят фотоси, които от седмици са парализирани поради пандемията от новия ковид, съобщи Българска телеграфна агенция като цитира Франс прес.

В Калифорния филмовите камери тънат в прахуляк от средата на март, защото ограниченията за обществена изолираност не са използвани за огромен екип на снимачната площадка. Макар управляващите да започнаха последователно да ги смекчават, експертите в шоубизнеса означават, че пандемията може коренно да промени филмовата промишленост, която се отличава с високи индустриални разноски и застраховки.

" Невъзможно още на следващия ден сутринта да стартират фотосите на филм от поредицата " Междузвездни войни " или на " Марвел ", съобщи спечелилият " Оскар " продуцент на кино лентата " Войната е опиум " Никола Шартрие. " Логично е - има доста юридически опасности и опасения - добави неговият сътрудник, продуцентът на " Страх и ненавист в Лас Вегас " Стивън Немет. - Не си представям в този момент да продуцирам филм като " Дюн " на Дейвид Линч. Не виждам по какъв начин би могло да се снима героичен филм като " Лудия Макс ". Тези филми са с огромни снимачни екипи. Невъзможно е това да бъде под надзор. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР