Редица привърженици на тениса се докоснаха и впоследствие снимаха с

...
Редица привърженици на тениса се докоснаха и впоследствие снимаха с
Коментари Харесай

Тенис фенове се докоснаха до трофея от Sofia Open на специално събитие

Редица последователи на тениса се допряха и след това снимаха с купата от шампионата Sofia Open, чийто първи спортен ден от квалификациите започва през днешния ден в 10:00 часа. Надпреварата в столицата ще продължи до идната събота, като първите три дни ще бъдат в зала " София ", а същинската част - в " Арена София ".
Специалното събитие " Купата среща почитателите " в сърцето на София стартира в 12:30 на бул. " Витоша " (пешеходна част при паметника на Алеко Константинов). За пръв път в историята на шампионата уредниците предоставиха опция феновете на тениса, и освен, да се допрян до трофея, който ще завоюва тъкмо седмица по-късно новият победител от конкуренцията от категория ATP 250.

Придружители на купата бяха родните национали Димитър Кузманов и Александър Лазаров, както и турнирният шеф Орлин Станойчев. И тримата се снимаха както настрана с трофея, по този начин и с почитатели на спорта. Някои от феновете взеха и подписи от присъстващите на събитието.

Кузманов и Лазаров получиха " уайлд кард " за главната част на схемата. При двойките, два български тандема се снабдиха с " уайлд кард - Лазаров/Александър Донски и Пьотр Нестеров/Янаки Милев.

Жребият за осмото издание на шампионата София Оупън трябваше да се организира по проект през вчерашния ден, само че бе отсрочено за през днешния ден от 19:30 часа. Церемонията ще се организира в постройката на NOVA и ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT 3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР