Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 2

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 2
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 2 февруари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 2 февруари.

БОЙКО РАШКОВ: ЩЕ ИМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗАРАДИ ГАЗОВАТА КРИЗА

Ще има повдигнато най-малко едно обвиняване на почитан чиновник в " Булгаргаз " поради високите цени на природния газ. Това сподели след съвещанието на държавното управление вътрешния министър Бойко Рашков.

БОЛНИЦИТЕ ИСКАТ КОМПЕНСАЦИИ ЗА ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК И ГАЗ

Лечебните заведения в България изпитват остра потребност от обезщетения на цената на тока и газа допустимо най-бързо и упорстват сумите над 150 лева от цената за мегаватчас да се поемат от страната.

ОСТАВКА ДАДЕНА, ОСТАВКА ПРИЕТА: ПАРЛАМЕНТЪТ ОСВОБОДИ СОТИР ЦАЦАРОВ

Народното събрание одобри оставката на ръководителя на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество Сотир Цацаров. Това стана откакто точката беше включена в дневния ред на депутатите за през днешния ден по искане на " ИТН ".

ПЛАНЪТ ЗА ЗАВОД НА ГАЙТАНСКИ ВЪВ ВЪРБОВКА ИМА РЕДИЦА НАРУШЕНИЯ, КАЗВА ЕКОМИНИСТЪРЪТ (ВИДЕО)

Намерението да бъде строен цех за каменна вата при село Върбовка, община Павликени, провокира митинги. Причината – за производството на каменната вата е нужна доста сила, а проектът на вложителя е да обезпечи сила чрез горене на отпадък. Предвиденото количество е внушително – над 420 000 тона годишно. Това е два и половина пъти повече, в сравнение с е проектът за завода за горене на отпадък в София.

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР: РАЗПОРЕДЕН Е ПРЕГЛЕД НА ПРОТОКОЛИ И СТАНДАРТИ ОТНОСНО СПЕШНА ПОМОЩ

Разпоредена е освен инспекция на случилото се в незабавното поделение във Враца, само че и обзор на протоколи и стандарти по отношение на Спешна помощ. Разпоредих и обзор в незабавен порядък на настоящия стандарт, както и по отношение на спазването на разпоредбите за вътрешния ред и съответните протоколи за държание.

ИМА ЛИ КОНФЛИКТ МЕЖДУ РАДЕВ И ПЕТКОВ? ВИЖТЕ КАКВО МИСЛЯТ В ПАРЛАМЕНТА (ВИДЕО)

Очевидно е, че не просто има напрежение, а има спор сред президента Румен Радев и премиера Кирил Петков. Този спор е резултат от метода, по който бяха направени измененията в управлението на „ Булгаргаз “ от страна на държавното управление. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР