Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 30

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 30
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 30 декември

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 30 декември.

КИРИЛ ПЕТКОВ: 860 МЛН. ЛВ. ЕНЕРГИЙНА ПОДКРЕПА ЗА БИЗНЕСА, 750 МЛН. ЗА ПОМОЩИ ЗА ВАКСИНИРАНИ ПЕНСИОНЕРИ

Проблем номер едно е енергийната рецесия. Това разгласи след днешното съвещание на Министерския съвет министър председателят Кирил Петков. Той посочи, че е решено да бъдат отпуснати спомагателни 860 милиона лв. за енергийни помощи.

РАДЕВ ОБЕЩА НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА ГОВОРИ С КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА ЦЕНАТА НА ТОКА

Президентът Румен Радев и управлението на национално представителните работодателски организации в страната направиха незабавна среща. Поводът - високата цена на тока за промишлеността. Работодателите не са удовлетворени и от прелюдия таван на финансовата помощ.

БОРИСОВ ЗА СРЕЩАТА НА БИЗНЕСА ПРИ РАДЕВ: ДА НЕ съдебномедицинска експертиза ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ВЕЧЕ?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, Теменужка Петкова и Делян Добрев дават брифинг пред медиите поради " спекулацията с тока и природния газ ".

2021 ГОДИНА ЗА ЦВЕТЕСЛАВА ГЪЛЪБОВА: РАДЕВ ВДИГНА ЮМРУКА И НИ ПОВЕДЕ В БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ (ВИДЕО)

" За 2021 година най-впечатляващото събитие бяха изборите за президент. Това е по този начин, тъй като Румен Радев нито веднъж не се огъна, не се уплаши и застана до своя народ. Още преди година той подвигна юмрука и ни поведе в борбата за нашата България ".

СЪКРАЩАВАТ ИНТЕРВАЛА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ТРЕТА ДОЗА

До края на годината ще бъде взето решение за понижаване на интервала за слагане на бустерна доза от шест на три месеца, а за имунизираните с " Янсен " - на два месеца.

СЗО: НАМАЛЕТЕ КАРАНТИНАТА ЗА БЕЗСИМПТОМНИТЕ С ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ

От Световната здравна организация призоваваха страните в изискванията на Covid рецесия да намерят баланс сред грижата за здравето на хората и стопанските системи на страните, където има заплаха от дефицит на личен състав.

ДРУГАРСКИ СЪД: Българска социалистическа партия ИЗКЛЮЧИ КИРИЛ ДОБРЕВ ОТ ПАРТИЯТА

Националният съвет на Българска социалистическа партия наложи на члена на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Николаев Добрев мярката за партийно влияние „ Изключване “ и приключи участието му в Българска социалистическа партия. Гласували са общо 170 от 187-членния състав на Националния съвет, разпределени както следва: за - 106 гласа, срещу - 61 гласа, въздържал се - 3 гласа.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР