Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 1

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 1
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 1 февруари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 1 февруари.

ТРИ ДОПЛАЩАНИЯ КЪМ ПЕНСИИТЕ ЩЕ съдебна експертиза ДАВАТ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ (ВИДЕО)

Три доплащания поради в началото по-ниските пенсии през януари, 2022 година по отношение на декември, 2021 година ще бъдат дадени през февруари, 2021 година. Това стана ясно от думите на обществения министър Георги Гьоков. Социалният министър призна, че през януари имало де факто по-ниски пенсии, въпреки че множеството били на минус с до под 10 лв..

РАДЕВ: ПОСЕЩЕНИЕТО НА ПЕТКОВ В СКОПИЕ БЕШЕ ПРИБЪРЗАНО, ПОЗИТИВНИТЕ СИГНАЛИ съдебна експертиза ТЪЛКУВАТ КАТО ОТСТЪПКА

Като преждевременно дефинира визитата на Кирил Петков в Скопие президентът Румен Радев. Той съобщи пред публицисти, че всеки положителен прелиминарен сигнал може да се пояснява като оттегляне от нашата позиция.

ГИНКА ВЪРБАКОВА ОСЪДИ Комисия за защита на конкуренцията ЗА СДЕЛКАТА С ЧЕЗ

Компанията " Инерком България ", благосъстоятелност на Гинка Върбакова, дефинитивно е осъдила Комисията за защита на конкуренцията за блокиране на договорката по придобиването на българските активи на ЧЕЗ, оповестява Mediapool, цитирайки решение на петчленен състав на Върховния административен съд.

КАНАДСКИЯТ " КОНВОЙ НА СВОБОДАТА " СРЕЩУ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ КОВИД ВАКСИНИ: НАИСТИНА ЛИ СВЕТЪТ СЛЕДВА ПРИМЕРА?

Стотици камиони се събраха в събота в канадската столица Отава на митинг против наложителната имунизация против COVID-19, наложена на водачите, пресичащи границата сред Канада и Съединените щати. Акция, за която се приказва съвсем на всички места по света сега и която е наричана " ескорт на свободата " като консуматори в интернет настояват, че придвижването е въодушевило хора зад граница и е обхванало и други страни.

БЪРКОТИЯТА С РЪКОВОДСТВОТО НА ТОТАЛИЗАТОРА СТАНА ПЪЛНА

Министърът на спорта Радостин Василев е внесъл през вчерашния ден (31 януари) в Търговския указател нова заповед (РД-09-76 от 28.01.2022 г.) за назначение единствено на двама нови в управлението на тотото. Това се случва, откакто при първия си опит той не съумя да смени трима от петимата членове на управлението на Българският състезателен тотализатор (БСТ) - тъй като съдът не разреши.

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ: НЯМА ДА ИМА КОМПЕНСАЦИИ ЗА ОБЩИНИ, БОЛНИЦИ И ЦЪРКВИ ЗАРАДИ СКЪПИЯ ТОК

Депутатите от ръководещата коалиция в комисията по енергетика в Народното събрание отхвърлиха концепцията на ГЕРБ за обезщетения за общини, църкви, лечебни заведения и учебни заведения поради високите сметки за ток през последните месеци. Решението беше взето със 7 гласа " за " и 12 " въздържал се ".

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР