Редакторска плесница Сочената за едно от най-красивите лица на Би

...
Редакторска плесница Сочената за едно от най-красивите лица на Би
Коментари Харесай

Истината за Натали Трифонова БЕЗ грим и прожектори! Уникални кадри

Редакторска плесница
Сочената за едно от най-красивите лица на Би Ти Ви Натали Трифонова се оказа надалеч не толкоз неземна хубавица, колкото се пробват да я изкарат.

Самата тя много се старае да прикрие истината за външността си, само че отвън прожекторите и професионалния грим синоптичката наподобява много по-невзрачно. А по-претенциозните даже я дефинират като грозновата.

Натали Трифонова от години крие сериозен проблем със зъбите. Не е ясно за какво макар явно приемливоте си финансови благоприятни условия, русокоската до момента не е направила опит да оправи кривите си резци. Заради тях усмивката й от близко освен не гали окото, само че и провокира неприятни усеща у събеседника.

Без съществуването на грим пък оскубаните й тънки вежди и дребните очи я вършат още по-безлична, видно е от приложените фотоси в галерията по-долу.

В същото време Натали месец през месец обикаля разнообразни екзотични кътчета по света и пръска луди пари по воаяжи. Защо вместо това не вложи известна сума за промяна на минусите си, за нас остава мистерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР