Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър Нова твИдеята за доброволни отряди цели

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър Нова твИдеята за доброволни отряди цели
Коментари Харесай

Икономистът Даниел Василев: Доброволните отряди на ВМРО ми звучат като Отечествен фронт

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър Нова тв

Идеята за доброволни отряди цели да обезпечим сигурността на дребните обитаеми места. Ние предлагаме законът за Министерство на вътрешните работи да даде опция хората да се самоорганизират в доброволни отряди, като минат през образование и указател в министерството на вътрешните работи и надлежно не могат сами дда раздават правораздаване. Ние предвиждаме екипи от най-малко двама души от обитаемото място да могат да оказват помощ на полицията, като в случай че станат очевидци на закононарушение, да могат да заловят нарушителя и да го предадат на полицията. Това разяснява Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в предаването " Плюс минус " по Нова тв.

Отрядите няма да са част от структурата на Министерство на вътрешните работи и няма да са платени, посочи той.

Това ми звучи като непосредствено възобновяване на " Отечествен фронт ", посочи икономистът Даниел Василев.  Мисля, че това го минахме преди повече от 30 години. Не мисля, че сходни отряди могат да се оправят с престъпността. Единственият резултат ще е, че ще се вдигне малко бюджета на Министерство на вътрешните работи за образования и регистри, и други бюрократични функционалности, уточни икономистът.

" Има задоволително образци в дребните села по какъв начин хората си събират пари и си обезпечават охранителна система ", добави Василев.

" Има доста по-ефективни способи за обезпечаване на сигурността от доброволни отряди - това споделят ", уточни икономистът откакто Сиди го укори в ефир, че приказва цялостни нелепости. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР