Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Зловещи истории за опити за отвличане

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgЗловещи истории за опити за отвличане
Коментари Харесай

Момичета споделят страшни случки с опити за отвличане от автобусни спирки от Варна

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Зловещи истории за опити за похищение и предизвестия към девойките и младите дами във Варна да се пазят се появяват в последно време във Facebook. В тях се споделя за групи мъже, които обикалят даже и измежду бял ден и дебнат чакащи рейса, които са сами. Няколко сходни описа се появиха в известната група „ Забелязано във Варна “, а реакциите по отношение на тях са смесени.

Един от най-популярните разкази е на Габриела Галинова, която попаднала в неприятна обстановка на обръщача на рейсовете във „ Владиславово “. Тя споделя за група от петима мъже „ с дълги палта и бомбета “, които я гледали втренчено. В историята има забъркан и мъж, който настоятелно я кара да се качи на първия вероятен рейс и да изчезне от мястото, с цел да не бъде отвлечена.



Историята провокира много мнения, като доста от прочелите я се питат дали тя е достоверна. Има случаи обаче, в които други млади дами потвърждват, че групата мъже е действителна. Освен за обръщача във „ Владиславово “, сходни истории се описват и са спирки към „ Тракия “, както и в центъра на Варна. Появи се даже и фотография, за която се твърди, че демонстрира двама от въпросните мъже.

Доказателства обаче няма.

Повечето коментиращи обаче са на мнение, че историята не е действителна, а е плод на нечие развихрило се въображение. Един от разумните доводи за това изказване е, че никое от изплашените девойки, които описват за „ мъжете с палтата “ не са се обадили в полицията, както излиза наяве от личните им разкази.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР