Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]снимки: Mila Plays, Нели Янева/ FacebookВъв

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимки: Mila Plays, Нели Янева/ FacebookВъв
Коментари Харесай

Граждани масово недоволстват от бездействието по проблема с бездомните кучета във Варна

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотоси: Mila Plays, Нели Янева/ Фейсбук

Във Варна все по-ясно се вижда бездействието във връзка с бездомните кучета. От месеци жители сигнализират, че след години усърдие да се овладее популацията, към този момент напъните са спрели и всичко е оставено на естествения асортимент.

От една страна жители на Варна са загрижени, че все по-често виждат дребни кученца в разнообразни региони и в Морската градина. Това значи, че процеса на кастриране на процедура е спрял.

От друга страна, хора, които не са безразлични към ориста на дребните кутрета, сигнализират, че те измират. „ От общината пристигнаха единствено да приберат труповете, нямали доктор в приюта “, споделя очевидка на измирането на дребни кученца в Морската градина в първите дни от новата година.



Различните неправителствени организации, които имат предпочитание да оказват помощ, също се оказват безсилни. Техните доброволци прибират колкото бездомни животни съумеят, търсят осиновители, само че ресурсът и успеваемостта им не е изключително огромен.

„ Нямам думи да опиша възмущението си от цялата нелепа обстановка, на безхаберие, на безчовечност и безсърдечие. Как на никой не му трепна за тези почтени душички бе, по какъв начин никой не взе някакви ограничения във нашия хубав град Варна. Как не се одобри решение това да не се случва и някои да поеме отговорността за кастрациите във града ни “, това написа във Facebook следващата възмутена варненка през днешния ден, откакто разгласява фотоси на бездомни кученца в региона под Аспарухов мост.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР