Red Hot Chili Peppers отдават почит на Eddie Van Halen

...
Red Hot Chili Peppers отдават почит на Eddie Van Halen
Коментари Харесай

Red Hot Chili Peppers отдават почит на Eddie Van Halen с нов сингъл

Red Hot Chili Peppers отдават респект на Eddie Van Halen в нов прочувствен сингъл Eddie . Работата по парчето стартира Парчето стартирано в деня след гибелта на рок легендата, и е последният сингъл от идния албум на групата Return of the Dream Canteen, който публично излиза на 14 октомври.

Еди Ван Хален умря от рак на гърлото на 6 октомври 2020 година на 65-годишна възраст. Миналата седмица бе открита сцена на Ван Хален в родния му град Пасадена.

 
               

Фронтменът Антъни Кийдис споделя за историята на трибюта: „ Понякога не осъзнаваме какъв брой надълбоко сме наранени и свързани с артистите до деня, в който умрат. Еди Ван Хален беше уникален. "

 „ Денят след гибелта му Флий пристигна на подготовка с прочувствена бас линия. Джон, Чад и аз започнахме да свирим и доста скоро с цялото си сърце без изпитание се разпростра ария в негова чест. Беше хубаво да сме тъжни и да се грижим толкоз доста за човек, който е дал толкоз доста за живота ни ” споделя още Кийдис.

Eddie идва след сингъла от август. Продуцираният от Рик Рубин албум  Return Of The Dream Canteen излиза на 14 октомври посредством Warner Records. Това е втори албум за актуалната година на момчетата от RHCP, които през април издадоха 12 студиен албум озаглавен Unlimited Love.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР