Red Bull отново ще се изправи лице в лице с

...
Red Bull отново ще се изправи лице в лице с
Коментари Харесай

Прогнозите на Мартин Бръндъл за Формула 1 2024: Победител в титлата, неуспех на Луис Хамилтън, твърдение за „свободен дух“

Red Bull още веднъж ще се изправи лице в лице с Ферари за купата във Формула 1 2024, съгласно Мартин Бръндъл.

Новият сезон стартира този уикенд в Бахрейн. Макс Верстапен е настоящият международен първенец и ще се стреми да завоюва четири следващи трофеи.

Red Bull също преследват третата си поредна корона. Правейки своите прогнози, коментаторът на Sky Sports Brundle разкри, че настоящите първенци още веднъж са негови открояващи се любимци, само че ще бъдат натиснати мощно от Ferrari.

Той сподели: „ В момента наподобява, че това е Red Bull с Ferrari ги преследва интензивно, съвсем както завършихме предходната година. След това, доколкото разбрах, че съм приказвал с разнообразни хора след теста, това са Mercedes, Aston Martin и McLaren доста близо един до различен, като и тримата са мощно по петите на Ferrari уповавам се.

„ Alpine и Haas наподобява се борят. Williams се оправят добре, само че към момента не са създали стъпката, която желаят, и би трябвало да схванат новата си кола.

„ Тогава имате RB и отбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР