Ред Бул стартира сезон 2023 с двойна победа в Бахрейн,

...
Ред Бул стартира сезон 2023 с двойна победа в Бахрейн,
Коментари Харесай

Нюи: Само отстрани двойната победа изглеждаше лесна

Ред Бул започва сезон 2023 с двойна победа в Бахрейн, като най-хубавият предходен резултат на отбора на “Сахир ” беше реализиран през 2012, когато победи Себастиан Фетел, а Марк Уебър приключи 4-и. Но техническият талант на Ред Бул Ейдриън Нюи изясни, че единствено в профил триумфът на отбора е изглеждал елементарен.

“В началото на спортния уикенд имахме доста проблеми, които не се бяха показали на тестванията - изясни Нюи. - Наложи се да поставим спомагателни условия, с цел да ги преодолеем. Но най-важното беше, че колите ни се оказа доста надеждни. ”

Нюи реши да опише малко повече за това, за което загатна Макс Верстапен незабавно след успеха си в Бахрейн.
 Верстапен предвижда по-оспорвано съревнование в Саудитска Арабия Верстапен предвижда по-оспорвано съревнование в Саудитска Арабия
“На тренировките стана ясно, че държанието на колата не дава отговор на упованията ни, а и изискванията на трасето се променихте - изясни Нюи. - В петък и събота бяхме в сложна обстановка. Новият ни автомобил е еволюция на колата от предходната година и концепцията беше да отстраним слабите страни на RB18. Но трасето в Бахрейн не би трябвало да се приема за показателно за разпределението на силите, защото там има доста особености, по тази причина би трябвало да сме деликатни в прогнозите и да продължаваме да работим. ”
 Верстапен и ориста на спечелилия в първото съревнование за сезона във Формула 1 Верстапен и ориста на спечелилия в първото съревнование за сезона във Формула 1
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР