Ребека Лус се прочу през 2004 г., когато заяви, че

...
Ребека Лус се прочу през 2004 г., когато заяви, че
Коментари Харесай

Какво се случи с жената, с която се твърдеше, че Бекъм е имал афера

Ребека Лус се прочу през 2004 година, когато съобщи, че е имала връзка с именития футболист Дейвид Бекъм. Лус продаде историята си на пресата, напомня Sky News.

В нов документален филм на Netflix Виктория Бекъм за първи път приказва за хипотетичната невярност на брачна половинка си, като споделя, че този интервал е бил " най-нещастният, в който в миналото съм била ".



Семейство Бекъм постоянно са отричали изказванията за невярност - само че в документалния филм Виктория разказва следствията от обвиняванията като " най-трудния интервал " от брака им. Sky News преглежда какво се е случило с Лус след изказванията за спекулация, както и къде се намира тя в този момент.

Лус твърдеше, че е имала връзка с Бекъм през 2003 година, до момента в който той е играл за Реал Мадрид, а тя е била негов персонален помощник. Лус продаде историята си на News Of The World. В първото си телевизионно изявление след разгласяването на историята Лус споделя на Кей Бърли от Sky News за групова вечеря, на която тя и футболната звезда си допаднали.

" Химията сред мен и Дейвид беше толкоз мощна, че всички бяха наясно и хората явно не бяха щастливи, тъй като аз се държах доста непрофесионално, а той е женен мъж ", спомня си тя.



" Той просто продължаваше да ме гледа и тогава ми просветна какво ме е попитал - и аз в действителност желаех да се върна с него ", прибавя Лус.

В един от случаите, когато твърди, че са спали дружно, тя споделя, че се е почувствала " употребена ", само че твърди, че се е върнала при него, тъй като " към момента е имало усеща ".

" Аз го боготворя ", сподели тя.



Какво се случи с Лус по-късно?

След публикацията в News Of The World тя споделя на Кей Бърли, че е била наричана с имена и жигосана като лъжкиня. Признава, че е проговорила, тъй като не би трябвало да се " срами ", и добави: " Това е истината ". Скоро новопридобитата ѝ популярност се озовава на кориците на списания и в телевизионни риалити стратегии.

Тя се появява спорно в предаването " Фермата " по Channel 5, където присъединяване ѝ в процеса на развъждане на свине провокира голям брой недоволства.



През 2005 година тя се причислява към " Островът на любовта ", а по-късно взе участие в X Factor: Битката на звездите, испанската версия на Survivor и Cirque de Celebrite.

Къде е Лус в този момент?

Сега Лус живее в Норвегия, откакто се среща със брачна половинка си - норвежец, доктор на име Свен Кристяр Скаяа. Двамата се срещат в риалити шоуто " 71 градуса на север ".

Двамата имат двама синове. Според профила на Лус в Инстаграм тя е преподавател по йога и медитация, както и медицински помощник на ненапълно работно време.





Какво споделят семейство Бекъм?

В документалния филм на Netflix " Бекъм " Виктория споделя за времето на обвиняванията и споделя, че това е било " призрачен сън ": " Това беше най-трудният интервал, тъй като имах възприятието, че светът е против нас… Работата е там, че ние бяхме един против различен, в случай че би трябвало да съм изцяло почтена. Дори не мога да стартира да ви описвам какъв брой мъчно беше и по какъв начин ми се отрази. Беше призрачен сън. Беше безспорен цирк - а всички обичат, когато циркът идва в града, нали? Освен в случай че не си в него. "

Дейвид обобщава: " За първи път аз и Виктория бяхме подложени на подобен напън ”.



Снимки: Getty Images
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР