Ребека Лоос, жената, която е имала предполагаема афера с Дейвид

...
Ребека Лоос, жената, която е имала предполагаема афера с Дейвид
Коментари Харесай

Ребека Лоос: Хванах Дейвид Бекъм в леглото с испански модел по време на връзката ни

Ребека Лоос, дамата, която е имала хипотетична спекулация с Дейвид Бекъм при започване на 2000-те години, си спомня, че се е почувствала „ толкоз засегната “, когато го е намерила в леглото с друга жена.

Бившата персонална асистентка твърди, че е била на празненство с тогавашния състезател на „ Реал Мадрид “, в дома на футболната легенда Роналдо Назарио на 22 септември 2003 година

Rebecca Loos claims she found David Beckham in bed with Spanish model amid their affair
— Page Six (@PageSix)
„ Имаше прелестна храна, самба група от Бразилия и шампанско в обилие. “, споделя Ребека.

Нощта ѝ обаче претърпява поврат, когато брачната половинка на Дейвид, Виктория Бекъм, звъни на мобилния ѝ телефон.

„ Тя бе смутена, тъй като е звъняла на Дейвид, само че той не ѝ е дал отговор “ , изясни Лоос.

„ Казах, че не знам къде е. И тя отвърна: „ Не затваряй, отиди и го откри “ , продължи тя.  " Влязох в къщата и се изкачих по стълбите и видях двамата телохранители на Дейвид пред една врата. "

Холандската хубавица си спомня, че споделила на защитата на футболната звезда, че брачната половинка му е на телефона, а един от телохранителите мигновено „ липсващ “ в спалнята.

„ Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях момиче на назад във времето, което беше легнало на леглото. Побеснях и просто го погледнах, дадох му телефона и споделих „ Жена ти “ , твърди Лоос.

Rebecca Loos claims she found David Beckham in bed with Spanish model amid their alleged affair
The former personal assistant claimed Victoria Beckham called her at a party & asked her to “find David. ” She allegedly tracked down the athlete in bed...
— Brightly (@BrightlyAgain)
„ Бях толкоз засегната “ , сподели тя. „ Беше просто това извънредно възприятие и си помислих, „ Голяма глупачка съм “, продължи тя. „ Но той ме хвана, впи ръцете си в мен и аз бях още веднъж на негово разположение. “

Page Six се свърза с представител на Дейвид по отношение на обвиняванията, само че не получи неотложен отговор.

Лоос за първи път разкри хипотетичната си спекулация с женения състезател в извънредно изявление от 2004 година

Дейвид тогава отхвърли обвиняванията на Лоос, дружно с няколко други дами, които твърдяха, че са били сантиментално обвързани с футболиста, до момента в който той е бил женен.

„ Не знам по какъв начин успяхме да го преодолеем, почтено казано “, сподели Дейвид в документалния филм на Netflix „ Бекъм “, който беше пуснат по-рано този месец.

Rebecca Loos claims she found David Beckham in bed with model amid their affair
— HELLO! (@hellomag)
„ Виктория е всичко за мен. Беше необикновено мъчно да я видя засегната, само че ние сме бойци “ , добави той. „ Трябваше да се борим един за различен и за фамилията си. Това, което имахме, си струваше да се борим. ”

Лоос, която в този момент е медицински помощник и живее в Норвегия със брачна половинка си и двете си деца, разяснява: „ Аз също имам семейство и също имам деца и те също имат Гугъл и също могат да гледат документални филми “ , сподели тя пред изданието.  „ И желая те да знаят, че майка им е била задоволително смела да се изправи и да отстоява истината. “

Ребека Лоос споделя двамата си сина с норвежкия доктор Свен Кристияр Скаяа, за който се омъжи през 2012 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР