„Реално „Възраждане“, които са пословични с най-ярките си антизападни традиции

...
„Реално „Възраждане“, които са пословични с най-ярките си антизападни традиции
Коментари Харесай

Ваклинов: Костадинов е най-крещящият рупор на руската пропаганда, но и Янев „милее за България“

„ Реално „ Възраждане “, които са пословични с най-ярките си антизападни обичаи те използват свободата на словото, което е едно от най-големите постижения на Западната народна власт, с цел да сеят дезинформация и съветска агитация, което е страховита подигравка. Дали би трябвало да се дава естрада на дезинформацията и съветската агитация – мисля, че не, само че ние в нашето предаване взехме решение да покажем тяхната интерпретация “. Това съобщи журналистът Боби Ваклинов в предаването „ Честно казано “ с Люба Кулезич по Телевизия Евроком.

„ Докато взимах изявление с Костадинов ПР-ката му ме снима със личния си телефон и направиха едно видео, като го пуснаха. Аз даже помолих ПР-ката да ми даде друга позиция тъй като с една камера е малко статично “, майтапи се Ваклинов.

„ Той може „ Рубльов “ да е. Доста старателно работи да изпълва със наличие прозвището си “, добави той.

„ Смятам, че когато имаме общество, в което 52% от популацията има вяра, че КОВИД не съществува, а една трета от българите не четат научна информация – това е резултатът … „ Възраждане “ и Костадинов са едни от най-гласовитите рупори на съветската агитация, само че той не е единствен. Стефан Янев обявява новата си партия. Когато го попитаха къде ще се ситуира, той отговори, че „ тя ще милее за България “, добави журналистът.

Той напомни, че изявлението на Стефан Янев, че не са нужни спомагателни бойци на НАТО е било оповестена на съветското посолство.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР