Реал Мадрид разгроми Галатасарай с 6:0 на “Бернабеу” в Шампионската

...
Реал Мадрид разгроми Галатасарай с 6:0 на “Бернабеу” в Шампионската
Коментари Харесай

Реал разгроми Галатасарай, младок с хеттрик и рекорд

Реал Мадрид разгроми Галатасарай с 6:0 на “Бернабеу” в Шампионската лига и към този момент може умерено да изиграе оставащите си два мача в среща от група “А”. Тимът има 5 точки преднина пред третия Брюж и надали ще допусне сензационна издънка да не стигне до осминафиналите. Там към този момент е Пари Сен Жермен, който събра 12 точки след 1:0 над белгийския противник в другия мач от групата.

Изключително показване с екипа на Реал направи младият бразилец Родриго Гоес, който беше закупен от Сантос за 45 млн. евро. 18-годишният гений наниза хеттрик. Първите му две попадения бяха факт още до 7-ата минута, а в добавеното време осъществя още един път. Освен това той асистира един път и на Карим Бензема, който се регистрира с два гола. Разписа се и Серхио Рамос от дузпа, като на полувремето резултатът беше 4:0.

Със своите 18 години, 9 месеца и 28 дни Родриго е вторият най-млад голмайстор на Реал в шампионата след Раул Гонзалес. Освен това бразилският младеж вкара най-бързия дубъл в историята на ШЛ - за 6 минути и 14 секунди. Той към този момент има 6 гола в 8 срещи за клуба във всички шампионати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР