Реал Мадрид пропусна няколко отлични шанса и завърши 0:0 у

...
Реал Мадрид пропусна няколко отлични шанса и завърши 0:0 у
Коментари Харесай

Реал Мадрид не успя да победи Райо Валекано и сдаде първото място

Реал Мадрид пропусна няколко отлични шанса и приключи 0:0 вкъщи с Райо Валекано в дуел от 12-ия кръг на футболното състезание на Испания. Отборът на Карло Анчелоти има 29 точки и остава на второ място в класирането, с две по-малко от водача Жирона, който завоюва с 4:2 против Осасуна в събота. Третият Барселона има 27 точки след трагична победа с 1:0 над Реал Сосиедад. Райо Валекано е на осма позиция с 18 точки.

Домакините преобладаваха през цялото време, само че не съумяха да отбележат гол, макар че упражняваха напън от самото начало и насочиха 22 удара към вратата на противника. Райо Валекано сподели постоянна игра в отбрана, водена от своя вратар Столе Димитриевски, който избави удари на Федерико Валверде и Хоселу през първото полувреме.

Това е първи път от началото на сезона в Ла Лига, в който Реал не съумява да означи гол. Следващият дуел на испанския гранд е против Брага в Шампионската лига.

" Просто ни липсваше гол. Мисля, че имахме положително отношение и сила, само че не постигнахме резултата, който искахме. Стреляхме повече от 20 пъти, а към нашата врата нямаше удари. През първото полувреме може би действахме прекалено много отляво, когато трябваше да използваме и десния фланг. Направихме го повече през второто полувреме. Опитвахме по всевъзможен метод, само че от време на време може да се случи по този начин, че да не вкараш ", сподели след мача треньорът на Реал Карло Анчелоти.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР