Реал Мадрид продължава преследването с градския си съперник Атлетико в

...
Реал Мадрид продължава преследването с градския си съперник Атлетико в
Коментари Харесай

Реал Мадрид с пестелива, но важна победа срещу Гранада

Реал Мадрид продължава преследването с градския си противник Атлетико в Ла Лига. Кралският клуб победи Гранада с 2:0, като се изравни с Атлетико на върха, само че пък има и два мача повече от " дюшекчиите ".

Реал въобще не бе безапелационен в днешния мач, само че въпреки всичко съумя да измъкне скъпия триумф, който се оказа шести следващ за " белите " във всички шампионати.

Главно настоящо лице в мача бе Каземиро, който вкара значимият първи гол за мадридчани в 57-ата минута. Тогава той надскочи всички в наказателното поле, с цел да прати с глава центрирането на Асенсио във вратата.

Именно тези начални минути на втората част бяха най-силните за Реал през целия мач, като преди гола Асенсио нацели гредата, имаше и още няколко рискови положения пред вратата на Гранада.

Гостите бяха тимът с по-чисти шансове през първата част, а след гола имаха две съществени искания за дузпа, като и в двата случая забъркан бе голмайсторът Каземиро. В първият случай рисков удар се спря в ръката му, само че след консултация с VAR, реферът реши, че дузпа не би трябвало да се отсъжда. При втората обстановка бразилецът задържа неприятелски състезател при центриране, само че още веднъж бялата точка не бе посочена.

В заключителните минути Гранада хвърли всички сили в опит да изкопчи изненадващо реми в Мадрид, само че точка на разногласието постави Карим Бензема в последните секунди. Добра контраофанзива бе приключена от френският голаджия с чудесно ориентиран удар от границата на наказателното поле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР