Реал Мадрид остави зад гърба си тежкото поражение от Ейбар

...
Реал Мадрид остави зад гърба си тежкото поражение от Ейбар
Коментари Харесай

Драматични мачове в Шампионска лига, станаха ясни куп осминафиналисти

Реал Мадрид остави зад тила си тежкото проваляне от Ейбар през уикенда, откакто в Шампионска лига си подсигурява първото място в група G. " Белия балет " надигра с 2:0 Рома на " Олимпико " и без значение от резултатите в последния кръг, печели своята група.
Победата на " белите " обаче не пристигна по никакъв начин елементарно, изключително откакто Рома направи два фрапантни пропуща през първите 45 минути, които можеха да трансформират фрапантно крайния резултат в мача, а грешниците за домакините бяха Шик и най-много Юндер, който пропусна на съвсем празна врата и от 2 метра в 45`.
Скоро след откриването на второто полувреме след неточност на Фацио Бейл остана самичък против вратаря, като си настройки топката на левия крайник и я прати около Олсен за 0:1. 10-ина минути по-късно още веднъж Бейл беше в основата на гола на Реал, центрирайки чудесно в наказателното поле, Бензема смъкна за Васкес, който изтърван от отбраната вкара от метър разстояние - 0:2. Подробности от мача може да видите в Sportlive.bg .
В същото време още доста грандове си осигуриха място на осминафиналите в Шампионска лига. Кои са първите осминафиналисти в шампионата вижте в Sportlive.bg .
Всички резултати и голмайстори в Шампионска лига вижте тук !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР