Реал (Мадрид) официално представи своя нов вратар. Той е на

...
Реал (Мадрид) официално представи своя нов вратар. Той е на
Коментари Харесай

Реал представи нов вратар

Реал (Мадрид) публично показа своя нов вратар. Той е на 19 години и се споделя Андрей Лунин.

Клубът бе провел особено събитие, което се организира на " Сантяго Бернабеу ", с цел да приветства украинеца. В залата бе и фамилията на младока.

 Матео Ковачич корав в желанието си да напусне Реал (Мадрид)
Матео Ковачич корав в желанието си да напусне Реал (Мадрид)

Хърватинът провел диалог с Хулен Лопетеги

" Първото нещо, което желая да кажа е, че съм признателен на Реал (Мадрид) и на президента, че ми дадоха опцията да подпиша с клуба и да сбъдна моята фантазия да играя в най-силния тим света.

Много съм удовлетворен, тъй като ще мога да споделя моята футболна пристрастеност с най-хубавите футболисти, треньори и те ще ми оказват помощ да израсна като човек и състезател. Благодарности и към цялата ми фамилия, с помощта на която стигнах дотук. Ще дам всичко от себе си, с цел да може Реал да продължи да бъде това великолепие, което е. Ще бъда напълно зает с това да се показва на допустимо най-високо равнище ", сподели Лунин.

 Реал (Мадрид) пази №7 за Еден Азар
Реал (Мадрид) пази №7 за Еден Азар

Мадридчани чакат звездата на Челси

" Лека-полека слагаме основите на бъдещето. Искаме това младо момче да се причисли към отбора ни с взор отсега нататък. След огромните триумфи и последните титли, ще продължим да сме правилни на нашата философия за футбола, която ни донесе триумф в последните години ", пък разяснява Флорентино Перес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР